Iedere dag staat in het teken van iets… Bedenk iets en het heeft een dag of soms ook een week. Vandaag (16 oktober)  is het bijvoorbeeld dag van de webshop, internationale dag van de ruggengraat, internationale reanimatie dag en wereld voedseldag.

Eerlijk gezegd… gaan veel ( belangrijke) onderwerpen heel vaak aan mij voorbij en zijn het vooral die onderwerpen die bij jezelf resoneren die blijven hangen.
Zo is het deze week voor het achttiende jaar ‘ Baby Loss Awareness week’ ( dus wel zeven dagen !!). Deze week staat in het teken van babysterfte. Dagelijks krijgen gemiddeld 50 kersverse ouders te maken met vroeggeboorte van hun kindje.

Eerlijk gezegd had ik tot afgelopen weekend nog nooit van gehoord van de Baby Loss Awareness week. Ik werd uitgenodigd op Facebook door een nieuwe groep van ‘ Stille levens’ -kenniscentrum baby sterfte en deze thema week was de aanleiding om die groep te starten.

En laat ik nu net deze week zelf officieel starten met mijn praktijk waar ook ruimte is voor verwerking van een dergelijk verlies. En laat ik net vandaag op de webshop dag als ik dit schrijf mijn website willen lanceren. Is dit toeval of synchroniciteit ?

Recommended Posts