Skip to content

Workshops

Samen weet je meer dan alleen

Kijkje in de praktijk

Voor wie zijn deze workshops en waarom?

 • Is het voor de eerste keer dat je met jouw hulpvraag bij een coach komt?
 • Wil je graag eerst kennismaken met mij en uitleg wat ik doe?
 • Wil je kennismaken met mij voordat je deelneemt aan een workshop?

Je bent/ jullie zijn welkom voor een kort kijkje in de keuken van de mijn praktijk en dan leg ik tevens uit wat er allemaal mogelijk is.
Praktische info:
We spreken een tijdstip af waarop je/jullie welkom zijn (gezien COVID noodzakelijk). Onder het genot van een kopje koffie of thee leg ik kort uit wat er allemaal mogelijk is. Indien gewenst is dit ook via videobellen te regelen. Mocht de avond niet uitkomen, bel gerust voor een andere mogelijkheid.
Tijd: tussen 19:00 – 20:30 uur.
Aan deze workshops zijn geen kosten aan verbonden.

Wonder wandelingen

Voor wie zijn deze workshops en waarom?

 • Wil je andere mensen ontmoeten die zelf ook in hetzelfde schuitje zitten?
 • Wil je jouw verhaal delen met anderen?
 • Wil je gehoord en begrepen worden?
 • Wil je een luisterend oor voor andere medegenoten zijn?

Wie behoefte heeft aan herkenning of steun van mensen die in dezelfde situatie zitten of al verder zijn, kan een wonderwandeling langs de Maas een fijne manier van ontmoeten zijn. Ieder heeft op haar/zijn eigen wijze manieren gevonden om ermee om te gaan. Dit met elkaar delen kan vaak al een hele stap in de goede richting zijn.
Praktische info
We spreken af waar we elkaar ontmoeten (de praktijk of bij de Maas). Eerst vindt er een kennismakingsronde plaats en dan gaan we wandelen. Tijdens de wandeling krijg je de kans om met elkaar te praten over jouw ervaringen, is er ruimte voor oefeningen in de natuur. Tussentijds korte pauze met thee of koffie en aan het einde een korte plenaire terugkoppeling.
De wandeling gaat door bij meer dan vier deelnemers.
Tijd: van 10:00 -12:30 uur
Deze workshops kosten per persoon: €30 (inclusief  BTW), betaling vooraf of ter plekke (factuur wordt via mail nagezonden).

‘Even slikken en weer doorgaan…’

Feestdagen, en nu?

Voor wie zijn deze workshops en waarom? 

 • Ben je (nog) ongewenst kinderloos en …
 • Zie je ontzettend op tegen de komende feestdagen omdat je jouw eigen gezin mist?
 • Wil je een voor jou fijne invulling van die dagen?
 • Wil je een luisterend oor voor andere medegenoten zijn?

De feestdagen, het einde van het jaar, mensen komen bij elkaar: vaak is dat met  jouw gezin of gezin van herkomst. Wat als je (eventueel met je partner) alleen bent en zelf geen kinderen hebt: je wens om een gezin te zijn is (nog) niet in vervulling gegaan. Hoe kun je ervoor zorgen dat je je toch fijn voelt in deze periode?
Praktische info
Afhankelijk van het aantal deelnemers en het weer spreken we op een nader te bepalen locatie af. Bij droog weer kan het zijn dat een deel van de workshop buiten plaatsvindt.
We staan stil bij wat jou bezighoud in aanloop naar de feestdagen en hoe je ervoor kan zorgen dat je een invulling van deze dagen hebt die op dit moment bij jou past.
De workshop gaat door bij meer dan vier deelnemers.
Tijd: van 10:00 -12:30 uur
Deze workshops kosten per persoon: €40 (inclusief  BTW), betaling vooraf of ter plekke (factuur wordt via mail nagezonden). 

Een plekje om te eren

 Voor wie zijn deze workshops en waarom?

 • Heb je een kindje verloren?
 • Of ben je ongewenst kinderloos?
 • Heb je behoefte aan een eigen symbool of een plekje in jouw huis wat je helpt om dit een plekje te geven?

Het maken en hebben van een ere plekje, altaartje of symbool kan je helpen in jouw proces van verdriet en rouw. Jouw/jullie kindje mag een plek hebben. En ook het niet invullen van jouw/jullie kinderwens mag een symbool of een plek hebben. Deze workshop is bedoeld om te kijken wat jou/jullie in deze helpt: hoe komt dit ere plek eruit te zien? We maken een ontwerp en indien mogelijk ook het symbool.  
Praktische informatie
Afhankelijk van het aantal deelnemers spreken we in mijn praktijk of op een nader te bepalen locatie af. Bij droog weer kan het zijn dat een deel van de workshop buiten plaatsvindt (dat laat ik dan nog weten).
De workshop gaat door bij meer dan vier deelnemers.
Tijd: van 9:30 -12:30 uur
Deze workshops kosten per persoon: €50  (inclusief  BTW, exclusief materiaalkosten), betaling vooraf of ter plekke (factuur wordt via mail nagezonden).